Bottero

Stol za utovar, rezanje, lomljenje

float stakla

353 BKM

Bottero

Stol za rezanje lamistala

548 LAM

Bottero

Kombinirane linije za rezanje lamistala i float stakla

548 LAM + 363 BCS/EVO

Best Makina

IZO Linija sa perilicom i pneumatskom panelnom prešom

BWPE 1706

Best Makina

Dvokomponentni Extruder za kitanje sa hidrauličnom pumpom

2200 BEST COLD

Best Makina

Robot za automatsko

nanošenje kita

BLS-S LOGIC SEAL

Bottero

Glass stock menagment

ŠTO RADIMO

POUZDAN PARTNER

Uz uzajamno povjerenje savjetujemo pri odabiru staklarske opreme.

INFORMACIJE

Pružamo informacije o proizvodima visoke kvalitete i napredne tehnologije.

NETWORKING

Izravno spajamo kupca sa svjetskim i domaćim dobavljačima.

Ponuda

Od procesa proizvodnje stakla do gotovog proizvoda staklo je potrebno prevesti, skladištiti, rezati, brusiti, spajati u izo staklo, kaliti, laminirati, prati, bušiti, bojati, štampati, ugraditi i održavati. U tom složenom procesu potrebno je imati kvalitetan materijal i opremu. Uz prezentaciju proizvoda zajedno sa stručnim osobljem savjetujemo Vas u odabiru odgovarajućih strojeva te potrošnog materijala korištenog u procesu proizvodnje.

Novosti

Referentna lista

O NAMA

IDRA d.o.o. osnovana je 1990.g. kao privatno poduzeće za trgovinu, veleprodaju, zastupanje i posredovanje. Na osnovi iskustva u trgovini prvenstveno staklom, staklarskim alatima i priborom,

okovom za staklo, ljepilima i brtvilima te strojevima za obradu stakla nastojimo široku ponudu svjetskih proizvođača što je moguće više prilagoditi potrebama naših kupaca kako po kvaliteti tako i po cijeni. Proizvođači i njihovi proizvodi zastupljeni u našoj ponudi su renomirane firme s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji materijala i opreme za staklarstvo u skladu s europskim standardima što jamči kvalitetnu i sigurnu proizvodnju. S našim kupcima i dobavljačima želimo graditi partnerski odnos na osnovi uzajamnog povjerenja u cilju općeg boljitka na obostrano zadovoljstvo.

KONTAKT

Poštovani, slobodno nam se obratite za sva pitanja i savjete putem kontakt obrasca. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku!